Utiliteitsbouw

Door de tegenwoordige architectuur in de utiliteitsbouw, waarbij er steeds meer glas gebruikt wordt, ontstond er een groeiende vraag naar zonwering. Architecten blijken gecharmeerd van de schermtechnieken in de tuinbouw. Door bestaande technieken uit de tuinbouw door te ontwikkelen hebben wij dit kunnen toepassen in de utiliteitsbouw.

Producten en installatie

In moderne gebouwen installeren wij steeds vaker op maat gemaakte scherminstallaties. Dit doen wij door toepassingen vanuit de tuinbouw aan te passen aan de eisen van de utiliteitsbouw. Met name vlakke en rollende schermen zijn uitermate geschikt om een beheersbaar klimaat te creëren. Bovendien hebben deze installaties een geluiddempende werking en een decoratieve meerwaarde.

Basisbeeld
rolscherm-utiliteit

Onderhoud en reparatie

Na oplevering van een project sluiten klanten in de meeste gevallen een onderhoudscontract bij ons af. Door jaarlijks de installaties na te kijken en waar nodig onderhoud te plegen, blijft de duurzame werking gegarandeerd. In geval van storingen staat ons serviceteam direct voor onze klanten klaar.

logo-steetec
nl_NL