Steetec Installatie

Steetec Installatie levert en installeert scherminstallaties en verduisteringsinstallaties in Nederland en andere tuinbouwlanden. De broers Hans en Paul van Steekelenburg startten Steetec in 1984. Ze hebben het bedrijf weten uit te bouwen tot een vooruitstrevende onderneming, met vakkundige medewerkers en proberen continue de ontwikkelingen voor te blijven. Een goed voorbeeld hiervan zijn het door Steetec ontwikkelde en gepatenteerde 3XS slipsysteem en het VSd® slipsysteem.

De organisatie

Steetec heeft een transparante bedrijfsstructuur. Zo heeft een klant altijd met één aanspreekpunt te maken, voor de volledige coördinatie en een optimale begeleiding. Door de scherminstallaties in de eigen werkplaats zoveel mogelijk prefab voor te bereiden, treedt er op de projectlocatie zo min mogelijk tijdverlies op. Op deze manier neemt het bedrijf de opdrachtgever alle zorg uit handen.
Door de korte lijnen binnen het bedrijf, het persoonlijke contact en de intensieve kennis van de tuinbouw is Steetec in staat projecten naar volle tevredenheid van de klant te bewerkstelligen.

steetec-werknemers-team
veilig-werken

Veilig werken

Bij Steetec staat alles in het teken van een professionele, milieuvriendelijke en veilige werkwijze. Het VCA certificaat is hiervan het bewijs. Ook maken de medewerkers uitsluitend gebruik van de meest moderne apparatuur en gereedschappen, die voldoen aan de Arbo-eisen.

Partners

Debets-Schalke
In het derde kwartaal van 2009 hebben wij Horti Screen, de schermafdeling van Debets-Schalke, overgenomen. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met de kassenbouw divisie van Debets-Schalke. De projecten die zij verkopen worden door ons voorzien van scherminstallaties.

World wide partners
Voorts hebben wij wereldwijd agentschappen voor de verkoop van onze installaties.

kokers-scherm-installatie
logo-steetec
nl_NL